HERINRICHTEN ZOLDER (familie Draaisma)

In Nieuw Vennep bij de familie Draaisma hebben wij een zolder opnieuw ingericht. Ook hier zijn we gestart direct na het plaatsen van de dakkapel. Door een dakschuinte van 24 graden, is de ruimtewinst hier optimaal. Om ruimte te maken voor een forse draagbalk is de buis voor de ontluchting van te voren al een stukje verplaatst. Door het plaatsen van een extra scheidingswand is een kantoor ontstaan en een slaapkamer. op de slaapkamer en op de overloop is onder het schuine dak een kastenwand gemaakt. Om in de wasruimte een badmeubel te kunnen plaatsen zijn de wasmachine en de droger naar een andere wand verplaatst. Ook de leidingen (afvoer, water en stroom) zijn verplaatst. Met een werkblad over de wasmachine en de droger is een mooi geheel ontstaan. Achter het nieuwe schuivende knieschot is nog een zeer royale opslagruimte over. Ook verlichting achter het knieschot is niet vergeten. De cai aansluiting is ook doorgetrokken. Tijdens het uitvoeren van de werkzaamheden is gevraagd om wat schakelaars te vervangen door dimmers om zodoende de lichtsterkte wat te kunnen regelen. Terloops is ook de kraan in het toilet door ons nog vervangen.