HERINRICHTEN ZOLDER (familie van der Zee)

Ook bij de familie van der Zee in Haarlem is, na het plaatsen van twee dakkapellen de zolder opnieuw ingericht. Het dak is eerst geïsoleerd waarna, na het plaatsen van een extra scheidingswand met een deurkozijn een mooie ruime slaapkamer ontstaan is. De wanden en het plafond zijn afgewerkt met Agnes One Step wand en plafondplaten. Met schuifdeurtjes zijn de knieschotten afsluitbaar gemaakt en zijn mooie opslagruimtes ontstaan. Door het anders plaatsen van de wasdroger is de voorzolder veel ruimer van opzet geworden. Voor het contrast is de scheidingswand met de buren voorzien van een houten afwerking. Deze wand is voorzien van houten planken waarop de boekenverzameling een plek gevonden heeft. De cai aansluiting is doorgetrokken nar ze zolder en op de 1e verdieping is in de kleine slaapkamer een computeraansluiting gemaakt zodat de computer weg kan uit de woonkamer. Voor het isoleren van het dak is gebruik gemaakt van XLmaT® thermische isolatiefolie. Met deze isolatiefolie is zeer snel een isolatie met een hoge isolatiewaarde aan te brengen.